078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Wie is Wouter?

Als boerenzoon groeide hij op tussen de tulpen en koeien in Zeeuws-Vlaanderen. De stap naar studeren aan de faculteit diergeneeskunde van de Universiteit Gent was dan ook een logische. Nadat Wouter daar in 2015 afstudeerde in de optie herkauwers, werkte hij een jaar in een Nederlandse dierenartsenpraktijk. Maar al snel kriebelde het om terug naar Belgiƫ te komen en begon hij in het najaar van 2016 op de dienst Parasitologie van de Gentse faculteit diergeneeskunde aan een doctoraatsonderzoek naar de resistentie bij schurftmijten bij het Belgisch Wit-Blauw. Na vier jaar maakte hij de overstap naar de Kliniek Grote Huisdieren van de faculteit om het specialisatietraject van de European College of Bovine Health Management te doorlopen.

Al die ervaring zal Wouter nu aanwenden en verder uitbouwen als regiodierenarts bij DGZ. Wouter kijkt er enorm naar uit om de veehouders en dierenartsen in zijn regio te leren kennen en hen met raad en daad bij te staan.

Aarzel niet om Wouter zelf al te contacteren. Je kunt hem bereiken via mail: wouter.vanmol@dgz.be of via gsm: 0472 17 11 99.

Wij wensen Wouter alvast heel veel succes!