Voor Veeportaal en DGZ Online: klik op 'MIJN DGZ'

078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Naar aanleiding van de 3 feestdagen in mei zijn onze loketten en de helpdesk gesloten en sommige testen in ons labo worden op een andere dag uitgevoerd. Hou ook rekening met de impact op ophalingen en koerier.

Feest van de Arbeid: zaterdag 1 mei 2021

Op zaterdag 1 mei (Dag van de Arbeid) zullen het loket, helpdesk en labo van DGZ gesloten zijn. De koerier rijdt volgens het normale schema. Hou er rekening mee om op die dag of de dag ervoor geen levende dieren aan te bieden aan de koerier of bij DGZ zelf (nachtkluis).

O.L.H. Hemelvaart: donderdag 13 mei 2021

Op donderdag 13 mei (O.L.H. Hemelvaart) zullen het loket, helpdesk en labo van DGZ gesloten  zijn.

Vrijdag 14 mei zijn we open.

Door deze sluitingsdag worden sommige testen op een andere dag uitgevoerd waardoor de doorlooptijden van deze testen kunnen afwijken. Breng daarom je monsters tijdig binnen voor onderzoek.

Er zijn geen kadaverophalingen op donderdag 13 mei, de koerier rijdt wel, volgens het normale schema. Hou er rekening mee om op die dag of de dag ervoor geen levende dieren aan te bieden aan de koerier of bij DGZ zelf (nachtkluis). Het is mogelijk dat de koerier zijn schema sneller kan afwerken omdat er minder verkeersdrukte is. Zet daarom je ophalingen een uurtje vroeger klaar.

Pinkstermaandag: maandag 24 mei 2021

Op Pinkstermaandag 24 mei zullen het loket, helpdesk en labo van DGZ gesloten zijn.

Door deze sluitingsdag worden sommige testen op een andere dag uitgevoerd waardoor de doorlooptijden van deze testen kunnen afwijken. Breng daarom je monsters tijdig binnen voor onderzoek.

Er zijn geen kadaverophalingen. De koerier rijdt wel, volgens het normale schema. Hou er rekening mee geen levende dieren aan te bieden aan de koerier of bij DGZ zelf (nachtkluis). Het is mogelijk dat de koerier zijn schema sneller kan afwerken omdat er minder verkeersdrukte is. Zet daarom je ophalingen een uurtje vroeger klaar.

 

Bedankt om hier rekening mee te houden.