078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Onze medewerkers staan voor jou klaar.
Vuur gerust al je vragen op ons af.

   

  • Ben je pluimveehouder en wil je te weten komen hoe je rode vogelmijt te slim af kunt zijn? Of heb je vragen over de registratie van jouw pluimveebedrijf in Sanitel?
  • Ben je een varkenshouder en weet je nog niet welk type PRRS-manager jij bent? Kom langs, doe de test en maak kans op een unieke PRRS-overall! Nemen je biggen wel voldoende biest op of wil je weten hoe goed jouw stal gereinigd is? Of misschien kun je onze begeleiding wel gebruiken om de gezondheid van je bedrijf en je dieren te verbeteren.
  • Ben je een rundveehouder en wil je graag meer uitleg over de bestrijding van Mycoplasma bovis, salmonellose, paratuberculose, IBR, BVD of de aanpak en monitoring van metabole ziekten? Of misschien wil je meer info over uiergezondheid, melkkwaliteit of IKM-certificering?
  • Heb je vragen over Veeportaal, dé internetapplicatie voor al jouw I&R-administratie en zoveel meer? Breng gerust je gebruikersnaam en paswoord mee, dan kunnen we jou gericht helpen!

   

Ontdek ons nieuwste project

Vrijdag 20 mei is een spannende dag voor ons want dan gaan we van start met een gloednieuw project om meer te halen uit je bedrijf met minder antibiotica. Spreek zeker één van medewerkers aan: als je je benchmarkrapport van het antibioticagebruik op jouw bedrijf meebrengt, maak je kans op een uniek coaching pakket, helemaal op maat van jouw bedrijf.

   

Waag je kans

Kom zeker ook aan ons Rad van Fortuin draaien, het levert je sowieso een leuk aandenken op. Bovendien maak je kans op één van de 5 waardebonnen die we dagelijks verloten, waarmee je korting kunt krijgen op al onze diensten en producten, zowel van DGZ als MCC. Maar dan moet je wel op het juiste vlak van ons rad terecht komen. Kom dus langs en waag je kans!

   

Meer informatie over de beurs zelf vind je op de website van de Agridagen. Je kunt ook inschrijven voor één van de 3 interessante seminaries die er georganiseerd worden.

   

Onze medewerkers staan klaar voor jou op onze stand in hal 5.
We kijken er alvast naar uit jou tijdens de Agridagen te ontmoeten!