28 mei 2021
Nieuwsbrief voor rundveedierenartsen
 
 
Dit was 2020 voor DGZ, haar klanten en stakeholders: het digitale jaarverslag
Ter gelegenheid van haar algemene vergadering op 26 mei 2021 publiceert Dierengezondheidszorg Vlaanderen (DGZ) haar jaarverslag 2020. Voorzitter Marcel Heylen blikt terug op een jaar waarin corona heel ons leven overhoop haalde. Gelukkig is de impact op de werking van DGZ beperkt gebleven.
Lees meer
 
 
6 jaar BVD-bestrijding: een succesverhaal met een toekomst
Na 6 jaar BVD-bestrijding heeft vandaag maar liefst 99,3% van de Vlaamse rundveebeslagen het BVD-vrij bedrijfsstatuut behaald. En in de maand februari 2021 hadden we een primeur: voor de eerste keer sedert de start werd gedurende een volledige maand geen enkele IPI geboren! Toch is de strijd nog niet gestreden, want ook dit jaar werd er nog op een 15-tal bedrijven circulatie van het BVD-virus aangetoond. Daarom moedigen we de sector aan om alert te blijven: neem direct actie bij elk nieuw of verdacht geval en zet zo dit grote succesverhaal verder!
Lees meer
 
 
Wij zoeken nieuwe collega's
Heb jij zin om onze organisatie te versterken? Check dan de vacatures op onze website en wie weet, ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Of ken je iemand die geknipt is voor een van deze jobs? Stuur hen dan zeker onze vacatures door.
Check onze vacatures
 
Als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, kun je hier de online versie bekijken.
DGZ-Vlaanderen, Industrielaan 29, 8820 Torhout