4 jun 2021
Nieuwsbrief voor rundveedierenartsen
 
 
Aan de slag met FarmFit – filmpjes webinar focus rundvee
Onlangs konden rundveedierenartsen tijdens een webinar kennis maken met FarmFit, de app ontwikkeld door DGZ en ARSIA die dierenartsen en veehouders ondersteunt om te evolueren naar een nog gezonder en meer rendabel bedrijf. Heb je iets gemist tijdens de webinar of kon je er niet bij zijn? Op deze pagina kun je de filmpjes ervan bekijken.
Lees meer
 
 
Hoe verhoog je het comfort van je rundvee bij hoge temperaturen?
Op warme dagen kunnen dieren het lastig krijgen om hun eigen lichaamstemperatuur te regelen. Hitte is dan ook nefast voor zowel het welzijn als de productieresultaten van dieren. Daarom geven we graag wat tips om jouw dieren tijdens warme dagen meer comfort te bezorgen en hopelijk hittestress te vermijden.
Lees meer
 
 
Hoe verhoog je het comfort van je kleine herkauwers bij hoge temperaturen?
Op warme dagen kunnen dieren het lastig krijgen om hun eigen lichaamstemperatuur te regelen. Jouw kleine herkauwers beschermen tijdens aanhoudend hoge temperaturen komt zowel het welzijn van de dieren als de productieresultaten ten goede. Daarom geven we graag wat tips om hen tijdens warme dagen meer comfort te bezorgen.
Lees meer
 
 
Wij zoeken nieuwe collega's
Heb jij zin om onze organisatie te versterken? Check dan de vacatures op onze website en wie weet, ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Of ken je iemand die geknipt is voor een van deze jobs? Stuur hen dan zeker onze vacatures door.
Check onze vacatures
 
Als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, kun je hier de online versie bekijken.
DGZ-Vlaanderen, Industrielaan 29, 8820 Torhout