4 jun 2021
Nieuwsbrief voor varkensdierenartsen
 
 
Vul dankzij FarmFit efficiënt en eenvoudig de bioveiligheidsaudit voor varkensbedrijven in
DGZ lanceerde op 17 mei in nauwe samenwerking met ARSIA FarmFit, dé onmisbare applicatie voor dierenartsen en veehouders. Het FAVV zag in FarmFit de ‘perfect fit’ om er haar bioveiligheidsaudit aan te koppelen, de risico-enquête voor alle varkensbedrijven die verplicht is sinds 1 juni 2021. Door deze koppeling kunnen dierenarts en veehouder op een eenvoudige en efficiënte wijze voldoen aan deze opdracht.
Lees meer
 
 
Aan de slag met FarmFit – filmpjes webinar focus varken
Onlangs konden varkensdierenartsen tijdens een webinar kennis maken met FarmFit, de app ontwikkeld door DGZ en ARSIA die dierenartsen en veehouders ondersteunt om te evolueren naar een nog gezonder en meer rendabel bedrijf. Heb je iets gemist tijdens de webinar of kon je er niet bij zijn? Op deze pagina kun je de filmpjes ervan bekijken.
Lees meer
 
 
Hoe verhoog je het comfort van je varkens bij hoge temperaturen?
Tijdens warme dagen kan de temperatuur in de varkensstallen al snel een stuk hoger oplopen dan de buitentemperatuur. Je varkens beschermen tijdens aanhoudend hoge temperaturen komt zowel het welzijn van de dieren als de productieresultaten ten goede. Daarom geven we graag wat tips om hen tijdens warme dagen meer comfort te bezorgen.
Lees meer
 
 
Wij zoeken nieuwe collega's
Heb jij zin om onze organisatie te versterken? Check dan de vacatures op onze website en wie weet, ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Of ken je iemand die geknipt is voor een van deze jobs? Stuur hen dan zeker onze vacatures door.
Check onze vacatures
 
Als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, kun je hier de online versie bekijken.
DGZ-Vlaanderen, Industrielaan 29, 8820 Torhout