28 mei 2021
Nieuwsbrief voor varkenshouders en dierenartsen
 
 
Dit was 2020 voor DGZ, haar klanten en stakeholders: het digitale jaarverslag
Ter gelegenheid van haar algemene vergadering op 26 mei 2021 publiceert Dierengezondheidszorg Vlaanderen (DGZ) haar jaarverslag 2020. Voorzitter Marcel Heylen blikt terug op een jaar waarin corona heel ons leven overhoop haalde. Gelukkig is de impact op de werking van DGZ beperkt gebleven.
Lees meer
 
 
Webinar PRRS op 3 juni: ben jij al ingeschreven?
Op de PRRS-webinar die DGZ organiseert op donderdagavond 3 juni 2021 hebben we het niet alleen over het belang van het programma maar ook over de aandachtspunten in de PRRS-bestrijding en wat de sector de voorbije jaren al allemaal gerealiseerd heeft in het programma. Bovendien hebben we een aantal types varkenshouders bepaald in de aanpak van PRRS.

Nog niet ingeschreven? Klik hieronder voor meer info en de link naar het inschrijvingsformulier. Deelname is gratis, inschrijven is nodig om je link voor deelname aan de webinar te ontvangen.
Info over de PRRS-webinar en inschrijvingsformulier
 
 
Wij zoeken nieuwe collega's
Heb jij zin om onze organisatie te versterken? Check dan de vacatures op onze website en wie weet, ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Of ken je iemand die geknipt is voor een van deze jobs? Stuur hen dan zeker onze vacatures door.
Check onze vacatures
 
Als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, kun je hier de online versie bekijken.
DGZ-Vlaanderen, Industrielaan 29, 8820 Torhout