2 apr 2021
Nieuwsbrief voor varkenshouders en dierenartsen
 
 
Neem je stalklimaat onder de loep: ga aan de slag met de brochure en doe de stalklimaat-check
Een stalklimaat is heel belangrijk op een varkensbedrijf. Maar hoe weet je nu hoe optimaal het klimaat in jouw stal(len) is? Met de adviezen die tijdens het project ‘Monitoren en optimaliseren van het klimaat in varkensstallen’ verzameld werden, kun je zelf een eerste check uitvoeren. Doe de stalklimaat-check en ga aan de slag met de brochure waarin je alle adviezen en heel wat tips vindt.
Lees meer
 
 
ROADMAP: Living Labs succesvol afgerond, tijd voor actie
Na de kick-off meeting van het ROADMAP-project in oktober 2020 zaten DGZ en ILVO niet stil en gingen onmiddellijk over naar de organisatie van de Living Labs (4 voor de varkenssector en 4 voor de vleeskalversector). Nu de verschillende stakeholders tijdens deze Living Labs enkele kritieke punten hebben kunnen definiëren, sluiten we ze af en is het tijd voor actie in de Action Labs.
Lees meer
 
 
Wij zoeken nieuwe collega's
Heb jij zin om onze organisatie te versterken? Check dan de vacatures op onze website en wie weet, ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Of ken je iemand die geknipt is voor een van deze jobs? Stuur hen dan zeker onze vacatures door.
Check onze vacatures
 
Als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, kun je hier de online versie bekijken.
DGZ-Vlaanderen, Industrielaan 29, 8820 Torhout