11 jun 2021
Nieuwsbrief voor varkenshouders en dierenartsen
 
 
PRRS onder controle krijgen – filmpjes PRRS-webinar
Donderdag 3 juni 2021 vond de eerste webinar in het kader van het PRRS-programma plaats. In deze webinar kwam je te weten waarom het zo belangrijk is om het PRRS-virus onder controle te krijgen en welk type varkenshouder jij bent in je aanpak van PRRS. Heb je iets gemist tijdens de webinar of kon je er niet bij zijn? Op de PRRS-website kun je de filmpjes ervan bekijken.
Lees meer
 
 
ROADMAP: Word jij ook ‘Proud Without’?
Onder de noemer ‘Proud Without’ (verwijst naar trots zonder gebruik van antibiotica) zijn de Actie Labo’s (‘Action Labs’) van het internationaal ROADMAP-project van start gegaan. We beginnen met twee Labo’s die oplossingen willen zoeken om de veehouder te ondersteunen in een verantwoord gebruik van antibiotica. Om hierin te slagen hebben we jouw hulp nodig. Ben jij varkenshouder of dierenarts en wil je graag je ideeën met ons delen? Meld je dan nu aan voor de ROADMAP-brainstorm “Proud Without”.
Lees meer
 
 
Wij zoeken nieuwe collega's!
Heb jij zin om onze organisatie te versterken? Check dan de vacatures op onze website en wie weet, ben jij binnenkort onze nieuwe collega! Of ken je iemand die geknipt is voor een van deze jobs? Stuur hen dan zeker onze vacatures door.
Lees meer
 
Als deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, kun je hier de online versie bekijken.
DGZ-Vlaanderen, Industrielaan 29, 8820 Torhout