078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier
  • Geef samen met het kadaver ook het ingevulde analyse-aanvraagformulier en, indien van toepassing, het bijhorend bloedmonster mee met onze koerier. Zo kunnen wij jouw dossier vlotter afhandelen en jou bijgevolg sneller informeren over het resultaat.
  • Voor de ophaling die je met dit formulier aanvraagt, factureren wij altijd zowel de kost van de ophaling zelf als de onderzoekskost. Contacteer ons voor de actuele tarieven: helpdesk@dgz.be of 078 05 05 23. Onze helpdeskmedewerkers helpen je graag verder.


Heb je een document dat je wil toevoegen? Dan kan je dat hier opladen.

DGZ behandelt de persoonsgegevens die je invult met respect voor jouw privacy. Door je persoonsgegevens in te vullen, geef je ons toestemming om ze te gebruiken voor het behandelen van je vraag/inschrijving/….

Nadat je het formulier verzonden hebt, krijg je nog een ontvangstbevestiging met daarin het contactnummer dat aan jouw aanvraag gekoppeld wordt. Bij verdere communicatie kan je steeds naar dit nummer verwijzen. Heb je hier nog vragen over, neem dan contact op met onze helpdesk op helpdesk@dgz.be of 078 05 05 23.