078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Lijst Vlaamse rundveebeslagen met IBR-statuut (niet opgeschort)

Wekelijks publiceert DGZ een overzicht van Vlaamse rundveebeslagen met IBR-statuut (niet opgeschort). Zo kan je de situatie op de voet volgen.

Voorbeeldbrief kandidatuurstelling algemene vergadering DGZ

Als er open mandaten zijn voor de algemene vergadering van DGZ, doet het bestuursorgaan een oproep naar actieve veehouders om zich kandidaat te stellen. Wie interesse heeft, kan gebruik maken van deze voorbeeldbrief om zijn of haar kandidatuur in te dienen.

Lijst PRRSV-gescreende KI-centra

Op regelmatige basis publiceert DGZ het overzicht van de PRRSV-gescreende KI-centra, zodat je de situatie op de voet kunt volgen.

Veescoop

In Veescoop krijg je een beknopt overzicht van de gezondheid van herkauwers, varkens en pluimvee in Vlaanderen tijdens de laatste 6 maanden. Wat kwam er binnen in de autopsiezaal van DGZ? Wat is de recente evolutie van ziekten bij het Vlaamse vee? Veescoop geeft antwoord.

DGZ Rund instructiefilmpjes

Met onze app DGZ Rund kun je registraties in een mum van tijd vanuit je stal doen. Eenvoudiger en sneller kan het niet. Heb je al een login voor de app maar weet je niet precies hoe 'm te gebruiken? In onze korte instructiefilmpjes helpen we jou op weg!

Lijst schurftvrije en/of AR-gescreende varkensbedrijven

Regelmatig publiceert DGZ een overzicht van schurftvrije en/of AR-gescreende varkensbedrijven, zodat je de situatie op de voet kunt volgen.

Flyer verantwoord ontwormen bij schapen

In deze flyer lees je hoe je de kudde verantwoord kunt ontwormen en tegelijkertijd resistentie tegengaat.

1 tot 7 van de 81 resultaten