078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Activiteitenverslagen autopsie vorige jaargangen

Elk jaar maken de diagnostici een verslag van de activiteiten van het voorbije jaar, met deelverslagen voor elk van de diersoorten. Op deze pagina staan de verslagen van de vorige jaargangen verzameld.

Activiteitenverslagen autopsie 2022

Elk jaar maken de diagnostici van DGZ een verslag van de activiteiten van het voorbije jaar, met deelverslagen voor elk van de diersoorten. Hier vind je de meest recente edities.

Lijst Vlaamse rundveebeslagen met IBR-statuut (niet opgeschort)

Wekelijks publiceert DGZ een overzicht van Vlaamse rundveebeslagen met IBR-statuut (niet opgeschort). Zo kan je de situatie op de voet volgen.

Jaarverslag DGZ 2022

Op 24 mei 2023 heeft de algemene vergadering van DGZ het jaarverslag 2022 goedgekeurd. Dit verslag brengt een gevarieerd overzicht van onze voornaamste activiteiten van het afgelopen jaar in beeld.

Jaarverslagen DGZ

Elk jaar wordt op de algemene vergadering van DGZ in mei het jaarverslag voorgesteld. Dit verslag brengt een gevarieerd overzicht van de voornaamste activiteiten van het afgelopen jaar in beeld. Op deze pagina verzamelen we de jaarverslagen van de afgelopen jaren.

Resultaten Salmonella-analyses pluimvee

Op deze pagina vind je de gedetailleerde resultaten van de Salmonella-analyses en een overzicht van de Salmonella-serotypes bij Belgische pluimveetomen onderzocht in de voorbije jaren.

Lijst PRRSV-gescreende KI-centra

Op regelmatige basis publiceert DGZ het overzicht van de PRRSV-gescreende KI-centra, zodat je de situatie op de voet kunt volgen.

1 tot 7 van de 75 resultaten