Voor Veeportaal en DGZ Online: klik op 'MIJN DGZ'

078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Lijst Vlaamse rundveebeslagen met IBR-statuut (niet opgeschort)

Wekelijks publiceert DGZ een overzicht van Vlaamse rundveebeslagen met IBR-statuut (niet opgeschort). Zo kan je de situatie op de voet volgen.

Activiteitenverslagen autopsie

Elk jaar maken de diagnostici een verslag van de activiteiten van het voorbije jaar, met deelverslagen voor elk van de diersoorten. Hier vind je de meest recente edities.

Antibioticaresistentie - evolutie 2017-2020

Om een beeld te schetsen van de evolutie in de antibioticaresistentie van pathogene kiemen, hebben we de gegevens gebundeld van de gevoeligheidsbepalingen (antibiogrammen) die bij DGZ zijn uitgevoerd voor de verschillende diersoorten.

Jaarverslagen DGZ

Elk jaar wordt op de algemene vergadering van DGZ in mei het jaarverslag voorgesteld. Dit verslag brengt een gevarieerd overzicht van de voornaamste activiteiten van het afgelopen jaar in beeld. Op deze pagina verzamelen we de jaarverslagen van de afgelopen jaren.

Jaarverslag DGZ 2020

Op 26 mei heeft de algemene vergadering van DGZ het jaarverslag 2020 goedgekeurd. Dit verslag brengt een gevarieerd overzicht van onze voornaamste activiteiten van het afgelopen jaar in beeld.

Interpretatie resultaten abortusprotocol rundvee

In het document 'Aan de slag met de resultaten van het abortusprotocol' vinden dierenartsen duiding bij de resultaten.

Lijst PRRSV-gecontroleerde KI-centra

Op regelmatige basis publiceert DGZ het overzicht van de PRRSV-gecontroleerde KI-centra, zodat je de situatie op de voet kunt volgen.

1 tot 7 van de 75 resultaten