Voor Veeportaal en DGZ Online: klik op 'MIJN DGZ'

078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Lijst Vlaamse rundveebeslagen met IBR-statuut (niet opgeschort)

Wekelijks publiceert DGZ een overzicht van Vlaamse rundveebeslagen met IBR-statuut (niet opgeschort). Zo kan je de situatie op de voet volgen.

Jaarverslagen DGZ

Elk jaar wordt op de algemene vergadering van DGZ in mei het jaarverslag voorgesteld. Dit verslag brengt een gevarieerd overzicht van de voornaamste activiteiten van het afgelopen jaar in beeld. Op deze pagina verzamelen we de jaarverslagen van de afgelopen jaren.

Jaarverslag DGZ 2020

Op 26 mei heeft de algemene vergadering van DGZ het jaarverslag 2020 goedgekeurd. Dit verslag brengt een gevarieerd overzicht van onze voornaamste activiteiten van het afgelopen jaar in beeld.

Interpretatie resultaten abortusprotocol rundvee

In het document 'Aan de slag met de resultaten van het abortusprotocol' vinden dierenartsen duiding bij de resultaten.

Lijst PRRSV-gecontroleerde KI-centra

Op regelmatige basis publiceert DGZ het overzicht van de PRRSV-gecontroleerde KI-centra, zodat je de situatie op de voet kunt volgen.

Brochure Een optimaal stalklimaat

Een stalklimaat is heel belangrijk op een varkensbedrijf. Maar hoe weet je nu hoe optimaal het klimaat in jouw stal(len) is? Met de adviezen die tijdens het project ‘Monitoren en optimaliseren van het klimaat in varkensstallen’ verzameld werden, kun je zelf een eerste check uitvoeren. Ga aan de slag met de brochure waarin je alle adviezen en heel wat tips vindt.

Hoe plaats je een elektronisch oormerk bij runderen?

Elektronische oormerken zien er anders uit dan klassieke en je hebt ook een andere tang nodig om ze te plaatsen. Op deze fiche overlopen we stap voor stap hoe je ze plaatst.

1 tot 7 van de 75 resultaten