078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Lijst Vlaamse rundveebeslagen met IBR-statuut (niet opgeschort)

Wekelijks publiceert DGZ een overzicht van Vlaamse rundveebeslagen met IBR-statuut (niet opgeschort). Zo kan je de situatie op de voet volgen.

Jaarverslag monitoring oormerken

Jaarlijks presenteert DGZ de resultaten van haar monitoring voor alle erkende oormerktypes over de diersoorten heen. Hier vind je zowel het meest recente verslag als de vorige edities.

IBR-vaccinatie I2-statuut: vaccinatieprotocol, vaccinatiemelding en overige administratie

Er zijn een aantal richtlijnen verbonden aan het IBR-vaccinatieprotocol om het I2-statuut te verwerven en te behouden. Ook indien je als veehouder zelf vaccineert, dienen de vaccinaties gemeld te worden door je dierenarts (via Veeportaal of het papieren formulier). Bovendien moet je aan de hand van je administratie kunnen aantonen dat het protocol correct is uitgevoerd.

Veescoop

In Veescoop krijg je een beknopt overzicht van de gezondheid van herkauwers, varkens en pluimvee in Vlaanderen tijdens de laatste 6 maanden. Wat kwam er binnen in de autopsiezaal van DGZ? Wat is de recente evolutie van ziekten bij het Vlaamse vee? Veescoop geeft antwoord. Op deze pagina vind je alle edities verzameld.

Activiteitenverslagen autopsie 2022

Elk jaar maken de diagnostici van DGZ een verslag van de activiteiten van het voorbije jaar, met deelverslagen voor elk van de diersoorten. Hier vind je de meest recente edities.

Activiteitenverslagen autopsie vorige jaargangen

Elk jaar maken de diagnostici een verslag van de activiteiten van het voorbije jaar, met deelverslagen voor elk van de diersoorten. Op deze pagina staan de verslagen van de vorige jaargangen verzameld.

Jaarverslagen DGZ

Elk jaar wordt op de algemene vergadering van DGZ in mei het jaarverslag voorgesteld. Dit verslag brengt een gevarieerd overzicht van de voornaamste activiteiten van het afgelopen jaar in beeld. Op deze pagina verzamelen we de jaarverslagen van de afgelopen jaren.

1 tot 7 van de 74 resultaten