078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Hoe werkt DGZ Online?
 

  • Je ontvangt een e-mail telkens er nieuwe laboratoriumresultaten beschikbaar zijn voor de beslagen waarvoor je als bedrijfsdierenarts verantwoordelijk bent.
  • Je kunt de laboverslagen die betrekking hebben op uw dieren raadplegen via het internet, wanneer dit je het beste uitkomt.
  • De resultaten zijn meteen beschikbaar van zodra het onderzoek is afgewerkt. Van laboratoriumonderzoeken die bv. op zaterdag worden afgewerkt, ontvang je de dag zelf nog het elektronisch beproevingsverslag.
  • Verschillende zoekcriteria maken het mogelijk om het webarchief vlot te doorzoeken.
  • De verslagen blijven online beschikbaar gedurende zes maanden.
  • Toegang tot DGZ Online is gratis. Om met DGZ Online te kunnen werken heb je enkel een gebruikersnaam en paswoord nodig. Je kunt je registreren voor DGZ Online via de website van DGZ.

Om een login aan te vragen, vul je het webformulier in en je drukt op de knop 'Verzenden'. Nadat wij je gegevens ontvangen hebben, verwerken wij je aanvraag. Je ontvangt een brief met je gebruikersnaam en paswoord.
  


Samenwerkende gebruikers van DGZ Online

 
Samenwerkende gebruikers van DGZ Online kunnen een 'groep' creëren. Elke operator van een groep kan met zijn eigen paswoord, de beproevingsverslagen van de andere operatoren van de groep opzoeken, raadplegen en downloaden. 

DGZ Online biedt voor dierenartsen ook een applicatie ‘Facturatie prestaties’. Meer informatie hierover vind je op de pagina Officiële prestaties.