Dit weekend voeren we verbeteringswerken uit aan onze ICT-infrastructuur. Hierdoor is DGZ Online niet beschikbaar van zaterdag 24 februari om 14.00 uur tot zondagmiddag 25 februari, 14.00 uur. Onze website en Veeportaal blijven wel operationeel. Tenzij er onverwachte problemen opduiken, kun je zondag vanaf 14.00 uur terug gebruik maken van DGZ Online. Onze excuses voor het ongemak.

078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Tijdens deze Alpaca-showdag zijn er diverse kleurkampioenschappen met als hoogtepunt van de dag: de verkiezing van de allerbeste alpaca van de najaarsshow, de Grand Champion.

Naast de keuring is er ook randanimatie voorzien met diverse stands. En er is ook aan de jeugdige bezoekers gedacht met een legoworkshop, een springkasteel en kindergrime.

Ben je alpacahouder en wil je weten wat je precies moet doen om je dieren te registreren? Heb je vragen over de impact van blauwtong of andere ziekten waar je alpaca's mee kunnen te maken hebben? Kom dan zeker langs bij de DGZ-stand, je vindt ons naast de stand van Alpaca Association Benelux.

Kortom: een leuk dagje uit voor iedereen.

Waar?

Waregem Expo, Zuiderlaan 26 in Waregem

Wanneer?

Zondag 26 november 2023, 9.00-17.00 uur

Inkom

5 euro, kinderen tot 12 jaar gratis

    

Meer info vind je ook op de identificatie- en registratie-infopagina op onze website.