078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Sinds kort bestaat de kans dat je op het startscherm van de app een rood blokje ‘Waarschuwing’ ziet (zie foto links). Dit betekent dat er nog een of meer vertrekmeldingen dienen te gebeuren. Wanneer je op het blokje klikt, krijg je direct een overzicht van dieren van jouw beslag die wel al een aankomstmelding kregen op een andere inrichting, maar waarvoor de vertrekmelding nog ontbreekt.

Vanuit dit overzicht kan je meteen de betreffende dieren aanklikken en doorgaan naar een vertrekmelding, waarbij je dan enkel nog de overnemer aanvult. Van zodra de nieuwe gegevens verwerkt zijn (dat kan tot 1 dag duren), zul je zien dat deze dieren uit het overzicht verdwenen zijn.

Opgelet! Dieren die reeds bij jou vertrokken zijn maar nog geen aankomst op een andere inrichting kregen, staan niet in deze lijst. Deze runderen meldt je ook nog steeds zoals gewoonlijk binnen de 7 dagen af.

Uiteraard blijf je als veehouder zelf verantwoordelijk om tijdig je vertrekken te melden, maar deze waarschuwing in DGZ Rund is een uiterst handige geheugensteun.

   

DGZ idee
Check regelmatig of er updates zijn van DGZ Rund. Want door de app bij te werken, heb je altijd de meest recente versie met alle nieuwe functionaliteiten. Zoals deze nieuwe, handige waarschuwingsknop!

   

Aan de slag met DGZ Rund!

Wil jij, net zoals de vele andere tevreden gebruikers van de app, ook met DGZ Rund aan de slag? Vraag dan je login aan via het aanvraagformulier voor een DGZ Rund-app login. Alle info over onze handige app kan je nalezen op onze infopagina over DGZ Rund.