078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

DGZ Rund is onze gloednieuwe app waarmee je vlot o.a. geboortes en vertrekken vanuit je stal kan registreren. Eerder dit jaar konden de vele rundveehouders die tijdens Agriflanders op onze stand langskwamen de werking van deze app live ervaren. Met ondertussen al heel wat nieuwe enthousiaste gebruikers die ons laten weten heel blij te zijn met de uiterst gebruiksvriendelijke app.

Waar vind je de app?

DGZ Rund werd zowel voor Android smartphones (Samsung, Huawei, Acer, Médion…) als voor IOS toestellen (Apple iPhone) ontwikkeld. Je kunt de app vanaf vandaag vinden in de App/Play store. Om hem te kunnen gebruiken, vraag je eerst je login aan bij DGZ. 

AAN DE SLAG MET DGZ RUND

Wil je al eens zien hoe deze geweldige app werkt of wil je er wat meer uitleg over? Neem dan deel aan onze webinar op dinsdag 4 of maandag 17 april 2023, telkens om 12.30 uur. Deelname aan dit webinar is gratis, inschrijven is wel vereist en doe je via de knop hieronder met de link naar het inschrijvingsformulier. In de loop van de voormiddag op de dag van het webinar ontvang je de link voor deelname.

Je kunt ook al eens de filmpjes op onze website bekijken.

DGZ Rund. Overal beschikbaar. Op elk moment. Registreren wordt een fluitje van een cent.

Hoeveel kost de app?

Gedurende het hele jaar 2023 kun je de app gebruiken aan lanceerprijs, waarbij je hem de eerste 2 maanden kunt proberen. Dat wil zeggen dat je niets moet betalen mocht je binnen die twee maanden beslissen om er toch niet mee verder te gaan. Ben je wél enthousiast en neem je een jaarabonnement, dan betaal je € 5,00 per beslag - ongeacht wanneer je start met de app - en een tarief afhankelijk van de gemiddelde veebezetting:

  • € 5,00 per beslag, ongeacht wanneer je start met de app
  • € 0,07 per gemiddeld aanwezig dier 1-100
  • € 0,03 per gemiddeld aanwezig dier 101-200
  • € 0,01 per gemiddeld aanwezig dier vanaf 201

Bijvoorbeeld: als je een beslag hebt met 220 dieren betaal je:
€ 5 + € 7 (voor de eerste 100 dieren) + € 3 (voor de volgende 100 dieren) + € 0,2 (voor de laatste 20 dieren).
Dat betekent € 15,2 voor het hele jaar 2023 of € 1,27 per maand.

We stoppen de ontwikkeling trouwens niet bij deze app, want we werken volop aan andere toepassingen voor o.a. handelaars en vervoerders.  Daarnaast zullen ook veehouders van andere diersoorten (pluimvee, varkens…) in de toekomst een gelijkaardige app kunnen gebruiken om de traceerbaarheid van hun dieren te vergemakkelijken. Maar ook aan deze app blijven we in de toekomst verder werken aan nieuwe functionaliteiten zodat je er op termijn bv. ook aankoopmeldingen of bestellingen kan mee plaatsen.