078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Met FarmFit, dé bedrijfsmonitoringsapp voor dierenartsen en veehouders, zorgt DGZ ervoor dat je op een gebruiksvriendelijke en digitale manier je bedrijfsbezoeken kan opvolgen. En dit volledig mobiel via smartphone en tablet. Op dit moment werken we volop aan een template die bezoekrapporten in het kader van het epidemiologisch toezicht toelaat. Begin volgend jaar zullen die ook beschikbaar zijn in FarmFit en kun je met één druk op de knop het afgewerkte bezoekrapport naar jezelf én de veehouder sturen.
Gedaan met het bijhouden van een papieren administratie. Dankzij FarmFit doe je dit vanaf nu allemaal digitaal. Kan het nog gemakkelijker?

 

Wil jij ook op pad met de FarmFit-app?

Ben jij dierenarts en wil jij ook op een gemakkelijke, digitale manier de bedrijven van je klanten monitoren en genieten van de vele voordelen die FarmFit jou biedt? Vraag dan meteen je FarmFit-account aan.

Maak je deel uit van een groepspraktijk?
Koppel dan je persoonlijke account aan je groepspraktijk, deel zo gemakkelijk info met je collega’s én geniet van een voordeliger tarief (12,99 euro in plaats van 15,99 euro per maand ).

 

Meer info?

Alle info over FarmFit en hoe je je kunt registreren vind je op www.farmfit.be.
Je kunt ook altijd contact opnemen met: