078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Dankzij de mobiele compatibiliteit van FarmFit kunnen dierenartsen hun bedrijfsbezoeken efficiënt bijhouden via smartphone of tablet, waar ze ook zijn. Specifiek voor rundveedierenartsen is er een speciale template voor bezoekrapporten in het kader van epidemiologisch toezicht. Met één druk op de knop kunnen afgewerkte bezoekrapporten naar zowel de dierenarts zelf als de veehouder worden gestuurd. Het tijdperk van papieren administratie is voorbij dankzij FarmFit!

Ben je klaar om de overstap te maken naar een digitale, gestroomlijnde manier van werken met het FarmFit platform? Ontdek de talrijke voordelen om de bedrijven van je klanten via deze weg te monitoren en vraag nu je FarmFit-account aan.

Behoor je tot een groepspraktijk?

Profiteer dan van de mogelijkheid om je persoonlijke account aan je groepspraktijk te koppelen en informatie moeiteloos te delen met collega’s terwijl je geniet van gereduceerd tarief van slechts 12,99 euro per maand – een besparing ten opzicht van het standaardtarief 15,99 euro. Sluit je aan bij de rest van de FarmFit-fans en ervaar de voordelen van de digitale diergeneeskundige bedrijfsbegeleiding. Gemakkelijker wordt het niet!

Meer info? 

Alle info over FarmFit en hoe je kunt registreren vind je op www.farmfit.be. Je kunt ook altijd contact opnemen met: 

  • DGZ: helpdesk@dgz.be of 078 05 05 23
  • Arsia: farmfit@arsia.be of 083 23 05 15 optie 4