Dit weekend voeren we verbeteringswerken uit aan onze ICT-infrastructuur. Hierdoor is DGZ Online niet beschikbaar van zaterdag 24 februari om 14.00 uur tot zondagmiddag 25 februari, 14.00 uur. Onze website en Veeportaal blijven wel operationeel. Tenzij er onverwachte problemen opduiken, kun je zondag vanaf 14.00 uur terug gebruik maken van DGZ Online. Onze excuses voor het ongemak.

078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Wat heeft een FarmFit-account jou te bieden?

Dankzij FarmFit krijg je toegang tot alle functionaliteiten die een vlotte bedrijfsopvolging garandeert. 

  • Tijdswinst: Je registreert al je observaties ter plaatse snel en eenvoudig, zelfs zonder internetverbinding.  
  • Overzicht: Je kunt een actieplan en concrete afspraken met de veehouder vastleggen én direct delen. Zo kunnen adviezen en actiepunten eenvoudig worden opgevolgd. 
  • Transparantie: In 1 klik creëer je een bezoekrapport die je naar jezelf én de veehouder kunt zenden. 
  • Bioveiligheid en ziektepreventie: Dankzij FarmFit zet je in op preventief en bioveilig werken. 
  • Dierengezondheid: Je zorgt samen met de veehouder voor een gezond en rendabel bedrijf. 

Een FarmFit-account biedt tal van voordelen, waaronder verschillende exclusieve sjablonen, die het voor jou als varkensdierenarts nog eenvoudiger maken om jouw bedrijven op te volgen. Enkele van deze sjablonen zijn: 

  • Ademhalingsstoornissen 
  • Locomotorische stoornissen  
  • Spijsverteringsstoornissen  
  • Vruchtbaarheidsstoornissen  
  • En nog veel meer … 
Dankzij FarmFit kun je bevindingen heel eenvoudig ingeven en kun je bijkomende opmerkingen en conclusies toevoegen. Ook opvolgacties en afspraken kunnen op een efficiënte manier worden vastgelegd. Dankzij het rapport kan ik bij een volgend bedrijfsbezoek samen met de veehouder terugkomen op de vorige afspreken en de actiepunten nagaan. Ik raad de FarmFit-app aan al mijn collega-dierenartsen aan.
Thomas, varkensdierenarts

Wil jij ook op pad met de FarmFit-tool?

Wil je gebruik maken van FarmFit en genieten van de vele voordelen die dit platform biedt voor de opvolging van jouw bedrijven? Vraag dan meteen je FarmFit-account aan!  

P.S. Binnenkort wordt de module voor kleine herkauwers toegevoegd aan FarmFit. Houd onze nieuwsbrieven, Facebook, en LinkedIn in de gaten voor meer informatie en updates. 

Als je deel uitmaakt van een groepspraktijk kun je ervoor kiezen om je persoonlijke account te koppelen aan de groepspraktijk. Zo wordt informatie delen met je collega’s steeds eenvoudiger. Hierbij geniet je van een voordeliger tarief (12,99 euro in plaats van 15,99 euro per maand). Meer hierover lees je hier 

Bezoek ons op Agridagen!

Bezoek ons op Agridagen en stel al jouw vragen over FarmFit aan onze medewerkers terwijl je geniet van een kopje koffie of een verfrissend drankje. Je vindt ons van vrijdag 16 tot en met zondag 18 februari 2024 terug in Hal 5, standnummer 5322. Meer informatie over de beurs vind je op de website van de Agridagen

Meer info?

Alle informatie over FarmFit en hoe je kunt registreren vind je op www.farmfit.be.  

Je kunt ook altijd contact opnemen met: