Voor Veeportaal en DGZ Online: klik op 'MIJN DGZ'

078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

We zijn ervan overtuigd dat we met de vernieuwing van onze website de Vlaamse veehouder, zijn dierenarts en andere klanten nog beter kunnen ondersteunen om samen voor gezonde dieren te zorgen.

 

We laten je alvast kennis maken met een paar nieuwigheden.

  • De website is volledig dier-georiënteerd. Klik naast ‘Kies je dier’ op het icoon van je diersoort en je komt direct terecht op de pagina’s met alle info over die diersoort, overzichtelijk verdeeld per thema: identificatie & registratie, gezondheidszorg en laboratorium. De linken die je op deze pagina vindt, zijn opgesteld op basis van veel voorkomende vragen van onze klanten. Op die manier krijg je in één oogopslag een overzicht van de meest belangrijke items verbonden aan de diersoort van je keuze.
  • Via ‘Mijn DGZ’ kom je terecht op de pagina met de linken naar de applicaties Veeportaal en DGZ Online waar jouw persoonlijke informatie te vinden is. Ook alle handleidingen en extra info over deze applicaties vind je gebundeld op deze pagina.
  • Op de contactpagina vind je niet alleen al onze coördinaten, samen met handige kaartjes van onze sites, maar ook het contactformulier en de webformulieren voor ophaling van kadavers van landbouwhuisdieren en kleine huisdieren. Bij elk webformulier heb je nu ook de mogelijkheid om een bijlage mee te sturen, wat handig kan zijn als je bijvoorbeeld een vraag hebt over een factuur of een ander document. Of je kunt meteen je ingevuld analyseaanvraagformulier opladen bij je aanvraag voor het ophalen van een kadaver.
  • Om je het zoeken gemakkelijker te maken, kun je op de zoekpagina via de filterknop verder verfijnen op diersoort, maar ook op type (informatie, nieuws, publicaties en formulieren) en op thema (algemeen, I&R, gezondheidszorg en labo). Zo kom je ook weer sneller tot het item waar je meer wil over weten.
  • Onze nieuwe website werkt optimaal in alle internetbrowsers met uitzondering van Internet Explorer. Op deze browser wordt onze nieuwe website niet op de juiste wijze weergegeven, omdat Microsoft gestopt is met ondersteuning en (beveiligings)updates van deze browser.
  • Je hebt al onze info op ieder moment op zak want onze nieuwe site is ook uiterst mobielvriendelijk.

Naast de verdere ontwikkeling van de diensten die we aanbieden, blijven we ook verder werken aan een toekomstgerichte transformatie van onze digitale dienstverlening. Zo staat de verdere ontwikkeling van ‘Mijn DGZ’ gepland, waarbij we de diergeoriënteerde info vanop de nieuwe website nog verder zullen verfijnen op maat van de klant.

Maak vandaag nog kennis met onze nieuwe site.

Heb je vragen of reacties? Laat het ons weten!