Voor Veeportaal en DGZ Online: klik op 'MIJN DGZ'

078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Varkensdierenarts Thomas getuigt:

“Het fijne aan de app is dat je bevindingen heel eenvoudig kan ingeven en dat er ook voldoende ruimte voorzien is om bijkomende opmerkingen en conclusies toe te voegen.

Het grootste pluspunt aan de app is wat mij betreft de mogelijkheid om opvolgacties en afspraken op een efficiënte manier vast te leggen. Super gemakkelijk.

Dankzij het mooie rapport krijgt ook de veehouder op een overzichtelijke manier de bevindingen en de afspraken toegestuurd die we samen hebben vastgelegd. Zo kan ik bij een volgend bedrijfsbezoek samen met de veehouder terugkomen op de vorige afspraken en de status van de actiepunten nagaan.

Dankzij FarmFit kan je bedrijven beter en efficiënter begeleiden. Om die reden zou ik de app ook aanraden aan collega-dierenartsen.”

Met FarmFit houd je bedrijven gezond en fit

FarmFit zorgt voor een continue bedrijfsmonitoring en een “fitte farm”:

 • Snelle registratie:
  Registreer tijdens je bedrijfsbezoeken snel en eenvoudig je waarnemingen.
 • Concrete afspraken:
  Koppel onmiddellijk actiepunten aan je waarnemingen.
 • Eenvoudige opvolging:
  Behoud op elk moment het overzicht over de afspraken die je samen met je veehouder gemaakt hebt, de uitvoering van deze afspraken en het effect ervan.
 • Efficiënte rapportering:
  Bespaar tijd en creëer met 1 klik een bezoekrapport mét actieplan.
 • Succesvolle samenwerking:
  Evolueer samen met je veehouder naar een gezonder en meer rendabel bedrijf dankzij een vlotte communicatie en interactie waarin FarmFit je ondersteunt.

FarmFitten kan je altijd en overal: op gsm, tablet of pc – of je een individuele praktijk hebt of werkt in een groepspraktijk. Gemakkelijker kan het niet!

Bioveiligheidsaudit voor varkensbedrijven van het FAVV

Ook het FAVV zag in FarmFit de ‘perfect fit’ om er zijn bioveiligheidsaudit aan te koppelen, de risico-enquête die sinds 1 juni 2021 verplicht is voor alle varkensbedrijven. Met FarmFit kan je als dierenarts samen met de varkenshouder op een eenvoudige en efficiënte wijze voldoen aan deze opdracht.

Wil je ook op pad met de FarmFit-app?

Wil je gebruik maken van FarmFit en genieten van de vele voordelen die deze applicatie biedt voor de opvolging van je bedrijven, vraag dan meteen je FarmFit-account aan.

Als je deel uitmaakt van een groepspraktijk kan je ervoor kiezen om aan een goedkoper tarief je persoonlijke account te koppelen aan je groepspraktijk en zo gemakkelijk info te delen met je collega’s.

Meer info?

Alle info over FarmFit en hoe je je kunt registreren vind je op www.farmfit.be. Je kunt ook altijd contact opnemen met: