Voor Veeportaal en DGZ Online: klik op 'MIJN DGZ'

078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Rundveedierenarts Dries getuigt:

“Zelf gebruik ik FarmFit vooral voor de opvolging van bedrijven met specifieke problematieken. Het grootste voordeel voor mij is dat je alle actiepunten en afspraken kan vastleggen in de app en dat de veehouder het rapport daarvan onmiddellijk per mail krijgt toegestuurd. Zo gaan afspraken niet verloren en zijn ze ook achteraf nog makkelijk raadpleegbaar, niet alleen voor mij maar ook voor de veehouder. Ook van veehouders heb ik hierover al positieve reacties ontvangen. Het rapport is bovendien erg overzichtelijk.

Ik zou de app dan ook zeker aanraden aan collega-dierenartsen, vooral aan collega’s die veel aan bedrijfsbegeleiding doen. Aangezien je met de app alles op een eenvoudig manier kunt vastleggen en alles steeds raadpleegbaar blijft, verloopt  de opvolging veel efficiënter.”

Met FarmFit houd je bedrijven gezond en fit

FarmFit zorgt voor een continue bedrijfsmonitoring en een “fitte farm”:

 • Snelle registratie:
  Registreer tijdens je bedrijfsbezoeken snel en eenvoudig je waarnemingen.
 • Concrete afspraken:
  Koppel onmiddellijk actiepunten aan je waarnemingen.
 • Eenvoudige opvolging:
  Behoud op elk moment het overzicht over de afspraken die je samen met je veehouder gemaakt hebt, de uitvoering van deze afspraken en het effect ervan.
 • Efficiënte rapportering:
  Bespaar tijd en creëer met 1 klik een bezoekrapport mét actieplan.
 • Succesvolle samenwerking:
  Evolueer samen met je veehouder naar een gezonder en meer rendabel bedrijf dankzij een vlotte communicatie en interactie waarin FarmFit je ondersteunt.

FarmFitten kan je altijd en overal: op gsm, tablet of pc – of je een individuele praktijk hebt of werkt in een groepspraktijk. Gemakkelijker kan het niet!

Bioveiligheidsaudit voor varkensbedrijven van het FAVV

Ook het FAVV zag in FarmFit de ‘perfect fit’ om er zijn bioveiligheidsaudit aan te koppelen, de risico-enquête die sinds 1 juni 2021 verplicht is voor alle varkensbedrijven. Met FarmFit kan je als dierenarts samen met de varkenshouder op een eenvoudige en efficiënte wijze voldoen aan deze opdracht.

Wil je ook op pad met de FarmFit-app?

Wil je gebruik maken van FarmFit en genieten van de vele voordelen die deze applicatie biedt voor de opvolging van je bedrijven, vraag dan meteen je FarmFit-account aan.

Als je deel uitmaakt van een groepspraktijk kan je ervoor kiezen om aan een goedkoper tarief je persoonlijke account te koppelen aan je groepspraktijk en zo gemakkelijk info te delen met je collega’s.

Meer info?

Alle info over FarmFit en hoe je je kunt registreren vind je op www.farmfit.be. Je kunt ook altijd contact opnemen met: