078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Een goede start van de biggen is belangrijk voor hun verdere leven. Want een goede start heeft niet alleen een impact op het antibioticumgebruik en de gezondheid van de varkens maar bepaalt ook hun verdere prestaties. Kortom, een goed kraamstalmanagement is de basis voor een gezonde en technisch optimale varkensproductie.

Met het project ‘Boerenvreugde in West-Vlaamse kraamstallen’ dat gefinancierd wordt door de provincie West-Vlaanderen, werken DGZ en Inagro samen om de West-Vlaamse varkenshouders en hun bedrijfsdierenarts te ondersteunen, informeren en inspireren met betrekking tot zijn kraamstalmanagement. Deze begeleiding op maat is een samenwerking tussen de veehouder, de bedrijfsdierenarts, DGZ en Inagro. De adviezen zullen vooral praktisch en haalbaar zijn.

   
Interesse om deel te nemen?

Ben jij een West-Vlaamse varkenshouder en heb jij interesse om samen met je bedrijfsdierenarts een beroep te doen op deze begeleiding bij je kraamstalmanagement? Schrijf je dan nu in door een mailtje te sturen naar caroline.bonckaert@dgz.be met “Boerenvreugde” in het onderwerp van de mail en je contactgegevens in de mail zelf.

Dit project kwam tot stand met de steun van www.vlaanderen.be/pdpo en www.ec.europa.eu/agriculture/ en de provincie West-Vlaanderen.