078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Ervaar DGZ Rund tijdens het webinar

Een geboorte of een vertrek registreren in Sanitel wanneer jij het wil, waar jij het wil. Dat kan met je smartphone dankzij DGZ Rund. Zo hoef je niet te wachten tot je achter je computer zit én win je heel wat tijd. En omdat je de gegevens registreert terwijl je naast het dier staat, zorgt dit ook voor minder vergissingen. 

Wil je al eens zien hoe deze geweldige app werkt of wil je er wat meer uitleg over? Neem dan deel aan onze webinar op dinsdag 19 september 2023 om 12.30 uur. Deelname aan dit webinar is gratis, inschrijven is wel vereist en doe je via de knop hieronder met de link naar het inschrijvingsformulier. In de loop van de voormiddag op de dag van het webinar ontvang je de link voor deelname.

Vooraf de app al downloaden?

Misschien wil je de app al downloaden vooraleer je aan het webinar deelneemt? Dat kan, want gedurende het hele jaar 2023 kun je de app gebruiken aan lanceerprijs, waarbij je hem de eerste 2 maanden kunt proberen. Dat wil zeggen dat je niets moet betalen mocht je binnen die twee maanden beslissen om er toch niet mee verder te gaan. Ben je wél enthousiast en neem je een jaarabonnement, dan betaal je € 5,00 per beslag - ongeacht wanneer je start met de app - en een tarief afhankelijk van de gemiddelde veebezetting. Meer info over de app en de prijs vind je hier op onze website.

Uiteraard kun je ook na het webinar je login aanvragen.

DGZ Rund werd zowel voor Android smartphones (Samsung, Huawei, Acer, Médion…) als voor IOS toestellen (Apple iPhone) ontwikkeld. Je kunt de app vanaf vandaag vinden in de App/Play store. Om hem te kunnen gebruiken, vraag je eerst je login aan bij DGZ

DGZ Rund. Overal beschikbaar. Op elk moment. Registreren wordt een fluitje van een cent.