078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Door je te registreren voor het FarmFit platform krijg je als dierenarts alle ingrediënten om samen met je klanten-veehouders een vlotte bedrijfsopvolging te realiseren, met gezonde dieren en een meer rendabel bedrijf als resultaat. Automatisch krijg je hiermee ook toegang tot de niet-betalende module Bioveiligheidsaudit. Je kunt er ook voor kiezen om alleen voor de module Bioveiligheidsaudit een account aan te vragen.

In het webinar vertelt onze pluimveedierenarts Joke Van Raemdonk hoe je je voor FarmFit registreert en geeft ze een demo van de risico-enquête. Daarnaast belicht ze de voordelen van een groepsaccount op FarmFit waarmee dierenartsen die in een groepspraktijk van 2 of meer werken, heel eenvoudig elkaars gegevens kunnen raadplegen aan een voordelig abonnementstarief.

Elk bedrijf moet deze risico-enquête een eerste keer uitgevoerd hebben tegen uiterlijk 31 januari 2024 en daarna jaarlijks herhalen.

In de loop van het voorjaar van 2024 zullen we een bevraging organiseren om te polsen naar jouw ervaringen met het FarmFit platform en de enquête.