Voor Veeportaal en DGZ Online: klik op 'MIJN DGZ'

078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Ben jij ook benieuwd naar de PRRS-situatie in het hele land? Welke diercategorieën worden het vaakst gevaccineerd, bij welke categorieën komen het meeste problemen voor of zijn het vaakst serologisch positief? En hoe verhoudt zich dat binnen België?

Wil jij ook mee op de foto?

Al deze vragen willen voor jou duidelijk maken met behulp van een PRRS-foto, een kaart van België die op een overzichtelijke manier het antwoord geeft op deze vragen. En hier hebben wij jouw input voor nodig! Hoe meer bedrijven de enquête invullen hoe gedetailleerder deze foto zal zijn en hoe meer wij, maar vooral ook jij hieruit kan leren.

Zorg er mee voor dat we een zo gedetailleerd mogelijke PRRS-foto kunnen maken en vul de PRRS-foto enquête in.

Ontdek welk type PRRS-manager jij bent

Door de enquête in te vullen, zorg je er niet alleen voor dat de PRRS-foto zo nauwkeurig mogelijk zal zijn, je komt ook te weten welk type PRRS-manager jij bent. En dit door slechts 7 extra vragen in te vullen die polsen naar hoe jij omgaat met PRRS op jouw bedrijf. Ben jij een Duroc, een ware actieheld die graag onmiddellijk aan de slag gaat? Of ben je eerder de Pietrain, de ultieme teamspeler en ben je als geen ander geïnformeerd over mogelijkheden van PRRS aanpak? Of ben je een Berkshire? Een echte analist die ervan houdt om alles goed te monitoren en perfect weet wat er speelt op je bedrijf.

Misschien kan je de enquête zelfs samen met je dierenarts invullen? Dan kan je ineens ook de situatie op jouw bedrijf met hem bespreken en je PRRS-aanpak verder optimaliseren.

Twee vliegen in 1 klap! Aarzel niet en vul nu de enquête in op de PRRS-website.