078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Met FarmFit, dé bedrijfsmonitoringsapp voor dierenartsen en veehouders, zorgt DGZ ervoor dat je op een gebruiksvriendelijke en digitale manier je bedrijfsbezoeken kan opvolgen. En dit volledig mobiel via smartphone en tablet.

Werk je samen met andere dierenartsen dan kan het handig zijn om elkaars beslagen en bezoeken in FarmFit te raadplegen en indien nodig aan te passen. Met de FarmFit groepspraktijk-account kan dit heel eenvoudig. Wat zijn de voordelen?

  • Alle dierenartsen die toegang hebben tot dezelfde groepspraktijk-account in FarmFit, kunnen alle gegevens zien van beslagen en bezoeken die worden aangemaakt binnen deze groepspraktijk.
  • Werk je voor verschillende groepspraktijken? Geen probleem: in FarmFit kan je account gekoppeld zijn aan meerder groepspraktijken.
  • Je behoudt altijd je individuele FarmFit-account, ook al is die gekoppeld aan één of meerdere groepspraktijken.
  • Je kan gemakkelijk wisselen tussen de groepspraktijk-accounts waartoe je behoort en je individueel account.
  • Privacy is gegarandeerd: andere leden van een groepspraktijk waartoe jij behoort hebben enkel toegang tot de gegevens van beslagen die binnen deze praktijk zijn aangemaakt. Beslagen die behoren tot een andere FarmFit groepspraktijk waar jij ook lid van bent of tot je individueel account zijn voor hen niet zichtbaar.
  • Door je FarmFit account te koppelen aan een groepspraktijk geniet je bovendien van een voordelig tarief: je hebt al een FarmFit abonnement voor €12,99 per persoon per maand, in plaats van €15,99 per persoon per maand.

Hoe maak je een groepspraktijk aan in FarmFit?

Heb je al een FarmFit account? Vraag dan een wijziging aan op de FarmFit website. Kies onderaan op de pagina Registreren voor ‘Mijn account wijzigen’. Op de volgende pagina, waar je eerst aangeeft dat je al een account hebt, kies je de optie ‘Ik wil mijn FarmFit account koppelen aan een groepspraktijk’ waarna je de gegevens van de groepspraktijk invult.

Heb je nog geen FarmFit account? Vraag dan eerst een account aan op de FarmFit website. Bij je aanvraag kies je voor de optie ‘Ja, ik wil werken binnen een groepspraktijk’ en vul je vervolgens de nodige gegevens van de groepspraktijk in.

     

Word ook een FarmFitter

Wil jij als dierenarts ook op een eenvoudige en digitale manier de bedrijven van je klanten opvolgen en genieten van de vele voordelen die de FarmFit applicatie jou biedt? Vraag dan meteen je FarmFit account aan. Snel en efficiënt gegevens delen met je groepspraktijk-collega’s? Koppel jullie accounts in een FarmFit groepspraktijk.