078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier
De gelukkige winnaar van de eerste PRRS-overall is bekend!
Proficiat aan Bert Adriaen uit Poperinge!

 

Niet gewonnen? Niet getreurd!

Vul de enquête vandaag nog in via deze link, dit duurt slechts 2 minuten. Door de enquête in te vullen maak je niet alleen kans op een overall maar draag je ook je steentje bij aan het inzichtelijk maken van de PRRS-situatie binnen België, kom je te weten wat voor PRRS-manager jij bent en hoe je, je aanpak van PRRSV verder kan optimaliseren.

De PRRS-enquête bestaat uit slechts 13 vragen die je kan invullen in 2 minuutjes. Hoewel de vragenlijst zeer beperkt is kan ze toch heel wat informatie opleveren.
Uit de eerste zes vragen kunnen we een beeld krijgen over de PRRS-situatie in België. Hoe meer bedrijven de enquête invullen hoe correcter het beeld, die we de PRRS-foto noemen, zal zijn en hoe waardevoller voor de sector en dus ook voor jou.

Dankzij de laatste 7 vragen kom jij te weten wat voor PRRS-manager jij bent. Ben je net als de Duroc een ware actieheld, een ultieme teamspeler net als de Piétrain of sluit jouw management eerder aan bij de Berkshire, de unieke analist?

Wil jij ook ontdekken welk type PRRS-manager jij bent en er mee voor zorgen dat de PRRS-foto zo waardevol mogelijk is? Ga naar de PRRS-website en vul de enquête in. Elk jaar maken we een nieuwe foto. Vulde je vorig jaar de enquête al eens in, dan kan dat dit jaar dus opnieuw. Je maakt bovendien kans op een exclusieve PRRS-overall! Voor elke 50 ingevulde enquêtes verloten we er een onder de deelnemers.