Dit weekend voeren we verbeteringswerken uit aan onze ICT-infrastructuur. Hierdoor is DGZ Online niet beschikbaar van zaterdag 24 februari om 14.00 uur tot zondagmiddag 25 februari, 14.00 uur. Onze website en Veeportaal blijven wel operationeel. Tenzij er onverwachte problemen opduiken, kun je zondag vanaf 14.00 uur terug gebruik maken van DGZ Online. Onze excuses voor het ongemak.

078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Heb jij een duo-ticket voor Agridagen gewonnen? 

Op vrijdag 26 januari 2024 werd onze winactie gelanceerd. Vandaag maken we de winnaars bekend via Facebook en zullen we persoonlijk contact opnemen met de winnaars om de duo-tickets te overhandigen. Benieuwd of jij gewonnen hebt? Bezoek dan snel onze Facebook-pagina! 

Kom jij ook naar Agridagen?

Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 februari heten wij je van harte welkom op onze stand op Agridagen in Ravels. Je kunt ons elke dag terugvinden van 10.00 tot 18.00 uur in Hal 5, standnummer 5322.

Daarnaast ben je ook welkom op de seminaries waar enkele boeiende thema's op het programma staan. 

- Op vrijdagvoormiddag 16/02 is er het seminarie rundveehouderij, waar o.a. Jolien Willems (MilkBE) meer komt vertellen over duurzaamheid binnen de melkveehouderij en de nieuwe, digitale duurzaamheidsmonitor via DigiMilk. Na het seminarie vind je Jolien trouwens op onze stand waar ze graag al jouw vragen beantwoordt.

- Vrijdagavond 16/02 vindt het seminarie pluimveehouderij plaats, waar de onderwerpen conceptkippen en handelsakkoorden aan bod komen.

- Op zaterdagvoormiddag 17/02 ben je welkom op het seminarie varkenshouderij. Thema's die hier aan bod komen: circulariteit, het varken van boer tot consument, de impact van PORK.be op de keten. DGZ-varkensdierenarts Tamara Vandersmissen neemt je mee naar de bedrijven van 2 varkenshouders die in een filmpje tonen hoe zij bioveiligheid op een werkbare manier toepassen.

Meer informatie over de beurs vind je op de website van Agridagenvoor de seminaries kun je je gratis inschrijven op deze pagina.

Niet gewonnen? Niet getreurd! 

Je kan niet alleen bij ons terecht met al je vragen over de identificatie en registratie van je dieren, gezondheidszorg en laboratoriumdiensten, maar je kan ook je geluk komen beproeven in ons ‘ballenbad’. Grijp de juiste bal en wie weet maak je kans op één van de vele waardebonnen die we dagelijks verloten, waarmee je korting kunt krijgen op al onze producten en diensten. Zelfs als je niets wint, ontvang je hoe dan ook een leuk aandenken. Twijfel niet, en kom gewoon gezellig langs!