Voor Veeportaal en DGZ Online: klik op 'MIJN DGZ'

078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Fijne kerst en gelukkig nieuwjaar!

De bestuursleden en medewerkers van DGZ, MCC en Vivee wensen jou fijne feestdagen. Samen met jou maken we graag een mooi jaar van 2021!

Aangepaste werking DGZ tijdens eindejaarsperiode 2020-2021

Naar aanleiding van de eindejaarsperiode wordt de werking van DGZ enigszins aangepast.

Voorwaarden voor gebruik van kritische antibiotica bij voedselproducerende dieren opnieuw van kracht

De voorwaarden voor het gebruik van de zogenaamde kritische antibiotica in de diergeneeskunde zijn sinds 9 december 2020 weer van kracht. Met kritische antibiotica worden de cefalosporines van de 3de en 4de generatie en de fluoroquinolones bedoeld.

Maak kennis met de nieuwe website van DGZ

Met trots stellen we jou onze nieuwe website voor. Hij kreeg een frisse look en een nieuwe, overzichtelijke inrichting. Die zorgt ervoor dat de 25.000 maandelijkse bezoekers van onze site de informatie die ze zoeken op een gemakkelijke en intuïtieve manier kunnen vinden.

Website DGZ krijgt een nieuwe look

Vanaf maandag 7 december zit de website van DGZ in een nieuw jasje! Een aantal onderdelen zul je herkennen maar er zijn ook een aantal nieuwigheden die de site gebruiksvriendelijker maken. Vanaf die dag kun je er naar hartenlust in grasduinen.

Bedrijven gezocht voor samenwerking met demonstratieproject Ziekten van A(bortus) tot Z(woegerziekte)

Voor de komende twee jaar zoekt het demonstratieproject Ziekten van A(bortus) tot Z(woegerziekte) 5 tot 10 bedrijven (schapen, geiten, herten) die zich op het vlak van diergezondheid willen laten doorlichten en zich willen laten begeleiden.

Demonstratieproject Ziekten van A(bortus) tot Z(woegerziekte) brengt verslag van discussieavonden

Het demonstratieproject ‘Ziekten van A(bortus) tot Z(woegerziekte)’ richt zich op de preventieve gezondheidszorg bij kleine herkauwers en organiseerde in de loop van oktober een aantal discussieavonden.

1 tot 7 van de 16 resultaten