Dit weekend voeren we verbeteringswerken uit aan onze ICT-infrastructuur. Hierdoor is DGZ Online niet beschikbaar van zaterdag 24 februari om 14.00 uur tot zondagmiddag 25 februari, 14.00 uur. Onze website en Veeportaal blijven wel operationeel. Tenzij er onverwachte problemen opduiken, kun je zondag vanaf 14.00 uur terug gebruik maken van DGZ Online. Onze excuses voor het ongemak.

078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Dit weekend onderhoudswerken aan ICT-infrastructuur: DGZ Online tijdelijk niet beschikbaar

Dit weekend voeren we onderhoudswerken uit om onze ICT-infrastructuur te verbeteren. Hierdoor zal DGZ Online tijdelijk niet beschikbaar zijn.

PathoSense: correcte monstername voor een optimaal resultaat. Hoe doe je dat?

Met slechts één monster kan de PathoSense-analyse alle virussen en bacteriën identificeren die aanwezig zijn in het dier op het moment van bemonstering. De uitslag biedt een nauwkeurig beeld van wat er in het dier omgaat. Cruciaal voor een optimaal resultaat is dat je de monsters op de juiste manier neemt. In dit nieuwsbericht vind je instructievideo’s die je stap voor stap uitleggen hoe je dat moet doen. Op die manier haal je het meeste uit de PathoSense-analyse.

Bekendmaking winnaars winactie Agridagen

Op vrijdag 26 januari 2024 werd onze winactie gelanceerd op onze Facebookpagina. Benieuwd of jij gewonnen hebt? Lees dan snel verder!

Oproep kandidatuurstelling algemene vergadering DGZ

Het bestuursorgaan van DGZ doet een oproep naar veehouders om zich kandidaat te stellen voor de open mandaten in de algemene vergadering, waarvan de verkiezing zal plaatsvinden op woensdag 17 april 2024. Voor DGZ zijn actieve veehouders die zich willen engageren om mee te denken en te participeren in de werking van de organisatie belangrijk. Heb jij een landbouwactiviteit in hoofdberoep, ben je niet ouder dan 67 en herken jij je in het profiel van de actieve, geëngageerde veehouder? Dan ben jij misschien dé geknipte kandidaat. Het overzicht van de open mandaten vind je in dit bericht.

Ontdek hoe je met FarmFit aan de slag kan voor de opvolging van je bedrijven

Steeds vaker kiezen dierenartsen voor de uitgebreide module van FarmFit, zodat ze veehouders beter en efficiënter kunnen begeleiden. Wist je dat deze versie, naast de module bioveiligheid, toegang biedt tot een heleboel andere exclusieve sjablonen? Welke sjablonen dit precies zijn, ontdek je in deze nieuwsbrief.

Winterscreening: lever je bloedmonsters tijdig in!

De bemonsteringsperiode van de huidige winterscreening loopt bijna ten einde. Lever alle bloedmonsters ten laatste op donderdag 29 februari 2024 in, rekening houdend met de details voor de verschillende luiken. We zetten ze even op een rij.

Mis de seminaries op de Agridagen niet

De sectorwerkgroepen van de Agridagen hebben ook voor deze editie 3 interessante seminaries uitgewerkt: één voor pluimveehouders, één voor varkenshouders en één voor rundveehouders. Toegang tot alle seminaries is gratis, de plaatsen zijn beperkt. Schrijf je dus tijdig in.

1 tot 7 van de 221 resultaten