078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Grondige reiniging en ontsmetting van een pluimveestal tijdens de leegstand zijn onmisbaar bij de bestrijding van Salmonella. Ook een hittebehandeling van de stal kan een succesvolle ontsmettingsmethode zijn.

Om risicofactoren van het bedrijf en het reinigings- en ontsmettingsprotocol te optimaliseren, kunnen veehouders dankzij het project Coaching reiniging en ontsmetting een beroep doen op coaching door DGZ, altijd in samenspraak met de bedrijfsdierenarts. Samen gaan we dan op zoek naar de risicofactoren in en rond de stal, brengen de bioveiligheid op je bedrijf in kaart en bekijken we wat er eventueel kan geoptimaliseerd worden aan het reinigings- en ontsmettingsproces. We bepalen de meest optimale aanpak op maat van jouw type bedrijf en volgen de resultaten verder op.

Wil jij ook Salmonella in je stal aanpakken?

Neem dan contact op met Joke Van Raemdonck, pluimveedierenarts DGZ om samen de mogelijkheden van dit project voor jouw bedrijf te bespreken.

Contacteer Joke: 0487 68 13 27 of joke.vanraemdonck@dgz.be.

 

Of kom langs op onze stand tijdens Agriflanders (stand nummer 7521 in hal 7) en spreek onze medewerkers er daar over aan!