Dit weekend voeren we verbeteringswerken uit aan onze ICT-infrastructuur. Hierdoor is DGZ Online niet beschikbaar van zaterdag 24 februari om 14.00 uur tot zondagmiddag 25 februari, 14.00 uur. Onze website en Veeportaal blijven wel operationeel. Tenzij er onverwachte problemen opduiken, kun je zondag vanaf 14.00 uur terug gebruik maken van DGZ Online. Onze excuses voor het ongemak.

078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier

Breng ons een bezoekje op stand 7521.
Onze medewerkers staan er klaar voor jou.

   

  • Salmonella is en blijft een belangrijke stoorzender op heel wat pluimveebedrijven. Samen met pluimveehouders gaan we op zoek naar de meest optimale aanpak en hebben we aandacht voor het hele reinigings- en ontsmettingsproces. Kom zeker langs als je meer wil weten over dit project of andere pluimvee-items.
  • Nemen jouw biggen voldoende biest op? En weet jij hoe proper jouw stal écht is nadat je die gereinigd en ontsmet hebt? Neem deel aan een van de lopende Veepeiler-projecten en kom het te weten. Wil je bovendien kans maken op een van onze unieke PRRS-overalls? Doe dan de PRRS-manager test op onze stand!
  • Ben je een rundveehouder en wil je graag meer uitleg over de bestrijding van Mycoplasma bovis, salmonellose, IBR, BVD of de aanpak en monitoring van metabole ziekten? We geven ook graag meer info over uiergezondheid, melkkwaliteit of IKM-certificering.
  • Registreren van rundvee een fluitje van een cent? Jawel! Met onze nieuwe app DGZ Rund. Kom ‘m ontdekken op onze stand. En als je de ingevulde bon uit Boer&Tuinder (editie van 6 januari, p. 43) of Drietand (editie van 6 januari, p. 39) in onze box deponeert, maak je bovendien kans op een van de jaarabonnementen die we tijdens Agriflanders verloten!
  • Wil je meer achtergrondinfo over de laboanalyses die we uitvoeren? Of heb je specifieke vragen over bepaalde onderzoeken? Spreek dan zeker onze labomedewerkers op de stand aan.
    En speciaal voor dierenartsen maar ook interessant voor veehouders: op vrijdag 13 januari zijn de mensen van Pathosense op onze stand aanwezig. Een ideaal moment om kennis te maken met hun revolutionaire en complete diagnosetool voor infectieziekten in de diergeneeskunde.

     

Waag je kans

Word jij de “Dancing Dimi” van de DGZ-MCC-Vivee-stand? Kom je darts-skills uittesten, het levert je sowieso een leuk aandenken op. En als je een hoge score gooit, maak je kans op één van de vele waardebonnen die we dagelijks verloten, waarmee je korting kunt krijgen op al onze diensten en producten, zowel van DGZ als MCC. Hoe hoger je score, hoe hoger het bedrag van de te winnen waardebon. Kom dus langs en waag je kans!

 

Waar en wanneer?

Agriflanders gaat door van donderdag 12 t.e.m. zondag 15 januari 2023, elke dag van 10.00 tot 18.00 uur, in Flanders Expo, Maaltekouter 1 in Sint-Denijs-Westrem (Gent).

Meer informatie over de beurs zelf vind je op de website van Agriflanders.

      

We kijken er alvast naar uit jou tijdens Agriflanders te ontmoeten!
Één adres: stand 7521, hal 7. Tot dan!