Voor Veeportaal en DGZ Online: klik op 'MIJN DGZ'

078 05 05 23
Kies je dier
Kies je dier
  • Geef altijd het correcte aantal dieren en het gewicht door, zo kunnen wij een juiste inschatting maken van de belading van de wagens. Heb je een bijkomend dier dat moet opgehaald worden, vragen we ook om dit altijd te melden aan onze helpdesk.
  • Vul altijd een aanvraagformulier in (op onze website vind je de aanvraagformulieren voor alle diersoorten) en geef dit mee met het kadaver. De dag zelf kan dit ook via mail naar helpdesk@dgz.be. Om tijdens de autopsie alle handelingen te kunnen uitvoeren om nadien de correcte analyses te kunnen opstarten, is het belangrijk dat het formulier aanwezig is vóór men de autopsie start. Aanvragen die ná de autopsie binnen komen hebben daarom geen garantie op uitvoering.
  • Gebruik bij voorkeur ons webformulier om ophalingen aan te vragen, zodat we steeds over de info beschikken die nodig is om de ophaling goed te laten verlopen. Via het webformulier kun je ook meteen het ingevulde aanvraagformulier mee opladen.

Bedankt om hier rekening mee te houden bij je eerstvolgende aanvraag.

Welke info heeft DGZ nodig voor een kadaverophaling? Waar leg je de dieren best klaar? En welke documenten geef je mee? Deze en meer praktische informatie over kadaverophaling vind je verder op onze website.

 

Heb je nog vragen? Contacteer dan onze helpdesk op helpdesk@dgz.be of 078 05 05 23.